Zomaar

Iedereen die dit leest weet in wat voor een vreemde tijd we nu leven met vooral veel onmin onderling en zo vreselijk veel stellige meningen waardoor ik het mede belangrijk ben gaan vinden om met dit blog te beginnen. Het is zo belangrijk om leuke dingen te doen en dit is iets wat ik echt leuk vind om te doen (naast naaien, met de honden lopen, breien, haken, borduren, tekenen, bullet journalen, lezen, etcetera etcetera).

Ik ben een behoorlijke huismus dus het meer thuiszijn is absoluut geen straf, en ik moet zeggen dat Noord Groningen toch wel een van de mooiste plekken van Nederland is om (zeker nu) te wonen.

prachtige foto van Lennert Meijer

Wel is het belangrijk om af en toe wat verbinding te zoeken. Ook daarvoor is dit blog een beetje bedoeld, een gezamelijk project is altijd een goed idee en ik hoop met dit vest-project een hoop mensen te enthousiasmeren voor fijn en mooi handwerk.

Ik zou het erg leuk vinden om jullie voortgang te zien , maar ook lijkt het me leuk om andere projecten op te gaan zetten, waar jullie me mee kunnen helpen. Graag zie ik in de reacties waar behoefte aan is en dan kan ik kijken of ik er iets mee kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.