Schiermonnikoog

vanaf afgelopen maandag zijn we een midweek op Schiermonnikoog in het fijne aude kolonyhus. Ongelofelijk hoeveel geluk we hebben met het weer, iedere dag wordt het een graag warmer en we hebben daardoor al lekker buiten gezeten op terrasjes en fantastische wandelingen gemaakt op het strand en andere delen van het eiland. Wij alledrie, maar vooral Bandjor is zo gelukkig. Wij vermoeden dat hij de zee nog niet eerder echt gezien heeft, een beetje spannend is het wel, maar hij rent er zo in, zolang het groene favoriete balletje maar opgehaald moet worden. Eenmaal ging hij zelfs in het water liggen, even afkoelen. Zo fijn om te zien.

ik geloof dat Schiermonnikoog een van de fijnste plekken voor mij is, zeker om even te mogen blijven. Vanaf het moment dat ik van de boot stap voel ik me echt ontspannen en ben ik echt even weg. Ik hoef niks, alleen maar wandelen en wat boodschapjes doen. Koken doen we eigenlijk niet dus er hoeft echt niks.

het enige wat ik mag doen iedere dag is even aan mijn gradensjaaltje haken. Heerlijk toch? Hieronder foto’s van die van mij en nog een medehaakster.

ok, ik ga verder genieten.😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.